De Grote Visser
bedrijvencentrum
Beschikbare Ruimtes

10-10-2011, Krommenie:

In creatief Bedrijvencentrum De Grote Visser zijn vanaf deze maand weer ruimtes beschikbaar. Wij huisvesten o.a. een beeldende kunstenaars, grafisch designers, een drukkerij, een beeldhouwerij, een kinderdagverblijf, een huisarts, een reclametekenaar en meer.

De beschikbare ruimtes op dit moment:

Loods 8: ca 60 m2 groot. Deze zeer representatieve atelierruimte heeft 60 m2 vloeroppervlak op de begaande grond. De ruimte is voorzien van cv, verlichting, een complete keuken inclusief koelkast, afwasmachine en inductiekookplaat. De ruimte is 5 meter hoog. Er hangen mooie grote spots voor de verlichting, en uiteraard is de ruimte voorzien van water en cv.
De kosten voor deze ruimte bedragen € 453,33 p/maand. Dit is excl. energie en servicekosten.
 
Loods 9 (verwarmde opslagruimte): ca. 30 m2 groot. Deze ruimte heeft 18 m2 vloeroppervlak op de begaande grond, en 12 m2 vloeroppervlak in de vorm van een vide. ( entrsol ).
De kosten voor deze ruimte bedragen € 225,65. Dit is inclusief stookkosten en servicekosten.
 
Kantoorruimte K: ca. 60 m2. Deze mooie kantoorruimte is centraal gelegen in het pand, en heeft uitzicht op de parkeerplaats. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer, dubbele ramen, zonwering, systeemplafond en cv.
De kosten voor deze ruimte bedragen € 550 p/maand. Dit is excl. energie en servicekosten.
 
Kantoorruimte L: ca. 43 m2 groot. De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping, en heeft rondom uitzicht. De ruimte is voorzien van cv, systeemplafond, zonwering en airconditioning.
De kosten voor deze ruimte bedragen € 394,17 p/maand. Dit is excl. energie en servicekosten.
 
Kantoorruimte M: ca. 23 m2 groot. De kantoorruimte is voorzien van een nieuwe (laminaat) vloer, spotjes en eventueel meubilair (in overleg).
De kosten voor deze ruimte bedragen € 210,83 p/maand. Dit is excl. energie en servicekosten.
 
Mocht u meer informatie willen of een keertje vrijblijvend willen komen kijken, dan kunt u een email sturen naar jelmervet@nevedy.com. U kunt mij natuurlijk ook telefonisch bereiken, dit kan op 0648452035.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jelmer Vet
 


HomeMissie & Visiegevestigde ondernemersBeschikbare Ruimtesnieuwscontact